Asociatia Pas Alternativ cauta doi participanti care sa faca parte din proiectul Erasmus Plus "EntrepreneurShip (II) - Sailing to Success" ce va avea loc in Slettestrand, Danemarca.

Proiectul are două activități, un eveniment de contact și un curs de formare. Prin aceasta vă informăm despre datele activităților:

Contact Making Event: 27 octombrie - 4 noiembrie 2019 în Slettestrand, DanemarcaCurs de formare A2: 24 noiembrie - 3 decembrie în Slettestrand, Danemarca

Scopul va fi atins prin următoarele obiective:1. Crearea unei rețele concrete de organizații de tineret din toată Europa pentru promovarea spiritului antreprenorial in rândul tinerilor prin utilizarea celor mai bune practici și identificarea de propuneri inovatoare comune;2. Parteneriate nou-înființate între partenerii proiectului pentru a spori tinerii locali cu posibilități de mobilitate, de exemplu prin Corpul European de Solidaritate sau Erasmus pentru tineri.3. Explorarea și consolidarea rolului educației nonformale în promovarea antreprenoriatului în rândul tinerilor.

Doritorii de o experienta deosebita sunt rugati sa scrie la madalinamihaela.duta@gmail.com.

13 septembrie 2019
EntrepreneurShip (II) - Sailing to Success

Fiecare carieră începe cu o educație bună

Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou!

edukacja 

EuroStud © 2019 

Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou!

Fiecare carieră începe cu o educație bună